Romantismus není romantika!

Ve středu 7.2.2019 se žáci šestých a sedmých ročníků zúčastnili představení souboru Divadélko pro školy Romantismus není jen romantika aneb Evropou od Goetha k Vrchlickému. Herci přiblížili vtipným způsobem několik významných romantických autorů a jejich děl. Salvy smíchu a jiskřičky v očích byly důkazem, že se dětem literární pásmo líbilo.

Ohlasy žáků:
Divadelní představení bylo velmi vtipné a zábavné. Dozvěděla jsem se pár nových informací. Chtěla bych, aby přijeli znovu, protože to bylo zábavné. Nebyla tam ani chvilka, která by nebyla vtipná. Také se mi líbilo, že nás zapojovali do představení. (Timea Berná, 6.A)

Bylo to super, jen jsem byl nervózní, že si mě vyberou na pomoc. (Ondra Budina, 6.A)

Divadlo se mi líbilo, bylo vtipné a zajímavé. Vše jsem pochopila a zároveň to bylo srandovní. Herci to měli hezky připravené. Hodně se mi líbilo, jak scénku na začátku vysvětlili a potom předvedli. (Róza Mikulová, 6.C)

Divadlo bylo moc hezky zpracované. Bylo vtipné, ale i naučné. Nevím jak ostatním, ale mně toto divadlo zlepšilo pohled na literaturu. Určitě doporučuji i ostatním školám. (Terezka Šindlářová, 6.C)

Všichni žáci, ale i učitelé se smáli! (Kája Bílková, 6.C)

Akci hodnotím jako jednu z nejlepších v tomto školním roce. (Dan Brendl, 6.A)

Divadlo bylo perfektně připravené a aktéři si velmi dobře poradili s vyrušujícími žáky. (Tadeáš Berný, 6.A)