Andělé i v tanci

Reakce dětí z 5. třídy na Andělský den

Dne 4. prosince se u nás na prvním stupni uskutečnil Andělský den. První hodinu jsme si zdobili značku na triko s křídly. Druhou hodinu jsme psali přání pro svoji třídu a pro školu. Třetí hodinu jsme vyplňovali pracovní list. Čtvrtou hodinu jsme společně s 5. A tancovali. Trochu jsem se styděla. Pátou hodinu jsme si psali dopisy. Moc se mi to líbilo.

Magdalena Weszterová

Dne 4. prosince proběhl na 4. ZŠ Andělský den. První stupeň se oblékl do andělského oblečení až na 5. A a 5. B. Ty se oblékly do společenského oblečení, jelikož páté třídy jsou nejstarší na 1. stupni. Paní učitelky nás naučily tancovat polku a mazurku. Moc jim to šlo a dětem se to také líbilo.

Michaela Křelinová

V úterý 4. prosince uspořádala 4. ZŠ Andělský den. Mohli jsme přijít ve svátečních nebo andělských šatech. Na velká andělská křídla si každý mohl nalepit přání pro 5. B nebo pro naši školu. To nejlepší přání pro ZŠ se vybralo a zástupci ze tříd ho řekli do mikrofonu. Mohli jsme si tam i zazpívat písničku o andělech. Také jsme v tělocvičně tančili společenské tance. Andělský den se mi líbil a nejvíce se mi líbily andělské kostýmy dětí.

Beáta Zrůstová