Jičínská „Čtyřka“ opět ožije Zahradní slavností

V pátek 9. června od 15.30 hodin se prostory ZŠ v Železnické ulici v Jičíně otevřou zájemcům z řad dětí, rodičů, přátel školy a další veřejnosti a přivítají je na tradiční Zahradní slavnosti, kterou pro ně společně připraví žáci, učitelé a zaměstnanci školy.

Základní myšlenkou slavnosti je vytvoření místa pro neformální setkání dětí, rodičů a učitelů školy, prostoru, kde mohou rodiče se svými dětmi příjemně a zároveň aktivně strávit odpoledne.

Kromě rozsáhlé výstavy prací žáků a jejich projektů ve vestibulu školy je pro návštěvníky připraveno společné zpívání s žáky prvního stupně, tvořivé dílny, sportovní soutěže, divadelní představení školního dramatického souboru, komentovaná prohlídka unikátního ekologického areálu „Čtyřlístek“ a nebude chybět ani burza školních výrobků a občerstvení.

Rádi přivítáme nejen rodiče se svými dětmi, přátele a zájemce o vzdělávání na naší škole z řad veřejnosti, ale i bývalé absolventy, kteří si možná rádi zavzpomínají na doby, kdy sami sedávali v lavicích naší „Čtyřky“.

Na společné setkání se těší kolektiv pracovníků ZŠ Železnická.